WEKO3
-
RootNode
アイテム
Basic Study for Increasing Functional Food Ingredients Content in Tomato Using Genetic Diversity
http://hdl.handle.net/10097/64084
http://hdl.handle.net/10097/640846f3a6ee9-09b1-464f-97cf-24376c9def99
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2016-08-29 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Basic Study for Increasing Functional Food Ingredients Content in Tomato Using Genetic Diversity | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
著者 |
HANO, S.
× HANO, S.
× KANAYAMA, Y.
|
|||||||||
内容記述 | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | Poster Presentations | |||||||||
書誌情報 |
Journal of Integrated Field Science 巻 13, p. 46-46, 発行日 2016-03 |
|||||||||
ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||
収録物識別子 | 2433-6122 | |||||||||
書誌レコードID | ||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||
収録物識別子 | AA12005506 | |||||||||
著者版フラグ | ||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||
出版者 | ||||||||||
出版者 | Field Science Center, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | 紀要類 (bulletin) | |||||||||
登録日 | ||||||||||
日付 | 2016-08-29 | |||||||||
日付タイプ | Created | |||||||||
公開日(投稿完了日) | ||||||||||
日付 | 2016-08-29 | |||||||||
日付タイプ | Created | |||||||||
発行日 | ||||||||||
日付 | 2016-03 | |||||||||
日付タイプ | Created | |||||||||
更新日 | ||||||||||
日付 | 2018-01-22 | |||||||||
日付タイプ | Created |
Share
Cite as
HANO, S., KANAYAMA, Y., 2016, Basic Study for Increasing Functional Food Ingredients Content in Tomato Using Genetic Diversity: Field Science Center, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, 46–46 p.
Loading...