WEKO3
アイテム
SENSORY PANEL TESTING OF THE CHEESE RIPENED WITH ASPERGILLUS ORYZAE-CHOSEN B
http://hdl.handle.net/10097/29374
http://hdl.handle.net/10097/2937403664b98-7f56-4c31-a186-1729595193ff
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
KJ00000714031.pdf (285.3 kB)
|
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2008-05-02 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | SENSORY PANEL TESTING OF THE CHEESE RIPENED WITH ASPERGILLUS ORYZAE-CHOSEN B | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
著者 |
TOKITA, Fumisaburo
× TOKITA, Fumisaburo× NAKANISHI, Takeo |
|||||
書誌情報 |
Tohoku journal of agricultural research 巻 13, 号 1, p. 43-48, 発行日 1962-05-30 |
|||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 00408719 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA0086391X | |||||
フォーマット | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | application/pdf | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | Faculty of Agriculture, Tohoku University | |||||
資源タイプ | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 紀要類(bulletin) | |||||
登録日 | ||||||
日付 | 2008-05-02 | |||||
日付タイプ | Created | |||||
公開日(投稿完了日) | ||||||
日付 | 2008-05-02 | |||||
日付タイプ | Created | |||||
発行日 | ||||||
日付 | 1962-05-30 | |||||
日付タイプ | Created | |||||
フォーマット | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 285343 bytes | |||||
更新日 | ||||||
日付 | 2010-01-27 | |||||
日付タイプ | Created |